Innovatief partnership tussen Stampwallet en TicTag

Sep 28th, 2018. Posted in: News

Stampwallet en TicTag bundelen vanaf oktober hun krachten om de ouderwetse stempelkaart te digitaliseren.

Met deze nieuwe oplossing hebben klanten hun spaarkaart altijd bij zich en retail bedrijven zetten eenvoudig de stap naar digitalisering. Retailers hoeven zelf geen app te ontwikkelen.

Een bedrijf kan zich via de website van Stampwallet aansluiten en start vervolgens zijn eigen digitale stempelkaart die in de Stampwallet app komt te staan.

Voor bedrijven brengt een digitale versie veel voordelen met zich mee. Door het verzamelen van klantgegevens kun je spaaracties analyseren en klanten beter bedienen. Denk daarbij aan gepersonaliseerde acties en kortingen om terugkerende bezoekers te krijgen. Het is ook eco-friendly, omdat er geen spaarkaarten en zegels meer geprint hoeven worden.

Stampwallet biedt sinds 2016 een digitale stempelkaart aan voor bedrijven die voornamelijk in de retail en F&B sector actief zijn.

TicTag levert een fysieke stempel waarmee digitale zegels aan klanten kunnen worden gegeven. Ieder stempel heeft 5 unieke punten die door een touchscreen ‘gevoeld’ en herkend worden. Hierdoor weet Stampwallet welke winkel of medewerker stempels geeft en kent deze toe in de app van Stampwallet. Het voordeel van deze stempel is dat het werkt op alle smartphones.

Wouter van Stampwallet: “De oplossing past perfect bij Stampwallet. Het zorgt voor dezelfde ervaring als een ouderwetse stempelkaart, maar met alle voordelen van een digitale oplossing. Daarnaast werkt de techniek ook op een website, waardoor we nieuwe oplossingen kunnen ontwikkelen die de gebruikerservaring van ons platform zullen verhogen.”

Onno van TicTag: “Wij zijn blij met deze samenwerking met Stampwallet, omdat we met hen een oplossing kunnen aanbieden aan alle retailers, zonder dat de retailer daar iets voor hoeft te ontwikkelen.”

Stampwallet zal TicTag als optie toevoegen aan haar platform. We hebben in Utrecht inmiddels de eerste klant aangesloten.